Objekt |
Testmateriale |
Parameter |
Status akkreditering |
Næringsmidler |
Naturlig tørket mat |
- Aerobe mikroorganismer
- Melkesyrebakterier
- Fremmedkim
- Enterobacteriaceae
- Koliforme bakterier
- Termotolerante koliforme bakterier
- Escherichia coli
- Mugg
- Gjær
- Presumptiv Bacillus cereus
- Enterokokker
- Koagulasepositive stafylokokker
- Clostridium perfringens
- Anaerobe sulfittreduserende bakterier
- Listeria monocytogenes
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Escherichia coli O157:H7 (stx negativ)
- H2S-produserende bakterier
|
Akkreditert |
Næringsmidler |
Frysetørkede mikroorganismer |
- Sykdomsfremkallende Vibrio spp.
(V. cholera/V. parahaemolyticus)
- Campylobacter spp.
|
Akkreditert |
Vann |
Frysetørkede mikroorganismer |
- Dyrkbare mikroorganismer
(22 og 36°C)
- Koliforme bakterier
- Termotolerante koliforme bakterier
- Escherichia coli
- Intestinale enterokokker
- Clostridium perfringens
- Pseudomonas aeruginosa
- Mugg
- Gjær
- Sykdomsfremkallende Vibrio spp.
(V. cholera/V. parahaemolyticus)
- Campylobacter spp.
- Salmonella spp.
- Koagulasepositive stafylokokker
|
Akkreditert |
Hygiene |
Klut eller svaber |
- Aerobe mikroorganismer
- Enterobacteriaceae
- Koliforme bakterier
- Escherichia coli
- Mugg
- Gjær
- Salmonella spp.
- Listeria monocytogenes
- Koagulasepositive stafylokokker
|
Akkreditert |
Siste gyldige akkrediteringsdokument er tilgjengelig på Norsk Akkrediterings hjemmeside.
Akkreditert omfang på Norsk Akkrediterings hjemmeside kan avvike fra oversikten presentert over. Eurofins innehar fleksibel akkreditering, dvs. at det er anledning til å utvide akkreditert omfang uten forhåndsgodkjenning fra Norsk Akkreditering. Akkreditert omfang på Norsk Akkrediterings hjemmeside oppdateres normalt en gang pr. år.