Fett og oljer - Ett fett?
Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse.
Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?
På vårt webinar får du en generell presentasjon av fett og oljer i næringsmidler og hvordan dette analyseres. Webinaret passer for deg som ønsker en forståelse av fett og oljer i næringsmidler, hvordan man analyserer og hva dette betyr for deg.
Etter webinaret er det avsatt 15 minutter til spørsmål.
Innhold
- Introduksjon til lipider; klassifisering, -struktur og egenskaper
- Hva er typisk fettkilde i ulike råvarer og produkter
- Ulike lipiders funksjon i næringsmidler
- Stabilitet av lipider i næringsmidler
- Analyseverktøy for karakterisering og kvantifisering av lipider
- En titt inn i glasskula
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Varighet
1 time og 15 minutter (inkludert spørsmål og svar fra deltakerne)
Kontakt oss for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com