JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Fett og oljer

Fett og oljer - Ett fett?

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse.

Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

På vårt webinar får du en generell presentasjon av fett og oljer i næringsmidler og hvordan dette analyseres. Webinaret passer for deg som ønsker en forståelse av fett og oljer i næringsmidler, hvordan man analyserer og hva dette betyr for deg.

Etter webinaret er det avsatt 15 minutter til spørsmål.

Innhold

  • Introduksjon til lipider; klassifisering, -struktur og egenskaper
  • Hva er typisk fettkilde i ulike råvarer og produkter
  • Ulike lipiders funksjon i næringsmidler
  • Stabilitet av lipider i næringsmidler
  • Analyseverktøy for karakterisering og kvantifisering av lipider
  • En titt inn i glasskula

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

Varighet

1 time og 15 minutter (inkludert spørsmål og svar fra deltakerne)

 

Kontakt oss for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com