Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Nasjonal møteplass for bekjempelse av matsvindel
Matprodusenter møtes med større krav til kunnskap om mulige risiko, kunnskap om hvordan verifisere ektheten av varer og kunnskap om hvordan risiko skal reduseres. For alle bedrifter som er sertifisert etter en GFSI-godkjent mattrygghetsstandard, er det krav om at man skal ha gjennomført en sårbarhetsanalyse og treffe de forebyggende tiltakene som er nødvendig.
I Nettverksgruppe om Matkriminalitet blir dagsaktuelle saker fra inn- og utland presentert og konkrete caser blir diskutert. Sammen med faglig påfyll sørger nettverket for trygghet om å være "on track" med det siste innen lovverk og veiledninger.
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS overvåker potensielle risikosaker som oppstår, samt avsløringer om matsvindel i media og gjennom Food-Fraud-databasen. Denne kunnskapen deler vi i Nettverk om Matkriminalitet, og gjennom våre nyhetsbrev innen temaet.
Kommende samlinger
Dato: Torsdag 7. november
Tidspunkt: 09:00 - 15:00
Sted: Scandic St. Olavs Plass, Oslo sentrum - med mulighet for digital deltagelse
Påmeldingsfrist for fysisk samling: 07.10.2024
Praktisk informasjon
Medlemskontingent Nettverksgruppe om Matkriminalitet med 10 årlige nyhetsbrev (inntil 4 deltakere pr. bedrift): kr. 11.500,-.
Kun mottaker av nyhetsbrev: kr. 6050,-.
Alle priser er oppgitt eks. mva.
Ved uteblitt oppmøte på fysisk samling eller ved avmelding etter avmeldingsfrist, vil kostnad for "dagpakke" belastes.
Hva kan du forvente ved å være med i Nettverksgruppe om Matkriminalitet?
- 10 årlige nyhetsbrev om matkriminalitet og forebygging (Food Integrity Bulletin)
Aktuelle saker fra inn- og utland - 2 samlinger per år
Aktuelle saker gjennomgås og erfaringer deles. I tillegg bistår vi med verktøy for sårbarhetsanalyse. Temaene for samlingene tilpasses i henhold til sesong og risikofylte områder.
- Tilgang til nettverkets kanal med informasjon om matkriminalitet og forebygging (nyhetsbrev, foredrag mm)
Kun motta nyhetsbrev?
Det er også mulig å melde seg inn å kun stå som mottaker av nyhetsbrevene om matsvindel og forebygging.