JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> Glutenanalyse i øl

Akkreditert glutenanalyse i øl

Sidebar Image

Analyse av gluten i øl krever en spesifisert analysemetode. Ettersom produktet er høyt prosessert og har et lavt innehold av proteiner, er det nødvendig å benytte en «Competitive-ELISA-metode» for dette.

Grenseverdien for gluten i matvarer er 20 mg/kg for merking av «kan inneholde spor av».

Eurofins Analytik GmbH har nå implementert en metode for allergentesting av gluten i øl: Competitive ELISA fra r-Biopharm (R7021). Denne metoden er godkjent av Association of European Coeliac Societies (AOECS).

Testkode: JKGL2

Svartid: 10 dager

Måleområde: Metoden kan kvantifisere mengde gluten fra 10 mg/kg til 100 mg/kg

Ta kontakt med oss for tilbud

Nasjonalt kundesenter
945 04 161
mat@ftn.eurofins.com