JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> HACCP

Todagers kurs i HACCP

Velkommen til todagers kurs i HACCP!

  • Vet du hva HACCP betyr?
  • Kjenner du bedriftens fareanalyse?
  • Har dere kritiske styringspunkt, kritiske grenser?

Kurset dekker dine grunnleggende behov for kompetanse innen HACCP, og hvordan bruke HACCP som verktøy for å identifisere og ha kontroll over bedriftens farer. I tillegg er det er avsatt tid til praktisk arbeid med oppsett av flytskjema, fareanalyser og kritiske kontrollpunkt.

Dette er et kurs, som går over to hele dager, og som vil vi deg mulighet til å komme godt inn i HACCP, forstå hvordan systemet fungerer, samt at du vil kunne bidra inn til bedriftens HACCP-team.

Målgruppe

Kurset passer for alle ansatte som jobber med mat og drikke. Målgruppen for dette kurset er alle som skal inngå i et HACCP-team eller starte opp med en HACCP-analyse for bedriften.

Innhold

  • Hva er HACCP?
  • Grunnforutsetninger og farer
  • Flytskjema
  • HACCP trinn for trinn
  • Praktisk innføring i fareanalyse med oppgaver
  • Kritiske grenser og korrigerende tiltak
  • Hygieneregelverket - en oversikt 

Formål

Formålet med kurset er å gi deltakerene en introduksjon til HACCP-analysens 7 trinn (fareanalysen). I tillegg får du en introduksjon til hva som må være innhentet FØR fareanalysen kan gjennomføres.

Etter gjennomført kurs skal deltaker kunne

Kjenne HACCP som verktøy for å sikre trygg mat i produksjon og de 7 trinnene i HACCP/fareanalysen.

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs.

Foredragsholdere

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com