Mattrygghet- grunnforutsetninger og risikofaktorer
Kurset går i dybden på risikofaktorene som er nødvendig å kjenne til før man utfører HACCP analyse. Dette kurset passer for deg som er en del av HACCP teamet, samt linjeledere, kvalitetspersonell, produksjonsmedarbeidere og bedriftsledere med ansvar for mattrygghet
Kursinnhold
- Mattrygghet – hvorfor må man ha kjennskap til mulige risikofaktorer?
- Gjennomgang av de ulike risikofaktorene
- Biologisk
- Kjemisk
- Fysisk
- Allergener
- Matsvindel som risikofaktor
- Noen spesifikke risikoer for ulike bransjer?
- Hvordan kan risikofaktorer reduseres?
Etter gjennomført kurs
- God kunnskap til de 4 risikofaktorene
- Vite hvordan risikofaktorer brukes i HACCP analysen
- Kjenne til farene og hvordan man kan minimere risikofaktorer
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Kontakt oss for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com