JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Grunnforutsetninger og risikofaktorer

Mattrygghet- grunnforutsetninger og risikofaktorer

Sidebar Image

Kurset går i dybden på risikofaktorene som er nødvendig å kjenne til før man utfører HACCP analyse. Dette kurset passer for deg som er en del av HACCP teamet, samt linjeledere, kvalitetspersonell, produksjonsmedarbeidere og bedriftsledere med ansvar for mattrygghet

Kursinnhold

  • Mattrygghet – hvorfor må man ha kjennskap til mulige risikofaktorer?
  • Gjennomgang av de ulike risikofaktorene
    • Biologisk
    • Kjemisk
    • Fysisk
    • Allergener
    • Matsvindel som risikofaktor
  • Noen spesifikke risikoer for ulike bransjer?
  • Hvordan kan risikofaktorer reduseres?

Etter gjennomført kurs

  • God kunnskap til de 4 risikofaktorene
  • Vite hvordan risikofaktorer brukes i HACCP analysen
  • Kjenne til farene og hvordan man kan minimere risikofaktorer

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com