Webkurs - BRCGS Food Safety Versjon 9

I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr.
Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.
Kurset passer for personer i bedrifter som har kunnskap og allerede er sertifisert i henhold til standardens versjon 8. For bedrifter eller ansatte som ønsker mer dyptgående kunnskap om BRCGS og detaljert gjennomgang av standarden, så anbefales vårt heldagskurs.
Kursinnhold
- Detaljert gjennomgang av hvert kapittel med hensyn på endringer og nye punkter i standarden
- Gi en oversikt over de vesentlige endringene
- Hva bør du fokusere på?
- Nyheter i revisjonsprotokollen
Etter gjennomføring skal deltakerne kunne
- Få en oversikt og forstå de nye kravene
- Oppdatere kvalitetssystemet til å være i henhold til nye krav
Kurset arrangeres i samarbeid med den erfarne BRCGS-revisoren Espen Lindseth fra Wergeland Bedriftsutvikling.
Kontakt
Har du spørsmål, send dem gjerne til foodconsulting@eurofins.no.
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com