JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> BRC - BRCGS Versjon 9 (Mattrygghet)

BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Sidebar Image

Ny standard betyr nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan man trenge en veiledning for å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Kurset passer bra for kvalitetsledere og HACCP-gruppemedlemmer som tar sikte på å etablere et system i tråd med BRCGS-krav. Det passer også for kvalitetsledere som har overtatt et BRCGS-system eller som ønsker å forenkle og videreutvikle systemet. 

Kursinnhold 

  • Program for utvikling av kvalitet og trygg mat-kultur
  • Grunnleggende BRCGS
  • Krav til produksjonsmiljøet og personell

Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne

  • Forstå grunnprinsippene/krav og hvordan møte disse i BRCGS Versjon 9
  • Bygge mattrygghetskultur i bedriften
  • Bruke standarden aktivt i det daglige
  • Forstå BRCGS-revisjonsprosessen

 

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

 

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com