BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9
Ny standard betyr nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan man trenge en veiledning for å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.
Kurset passer bra for kvalitetsledere og HACCP-gruppemedlemmer som tar sikte på å etablere et system i tråd med BRCGS-krav. Det passer også for kvalitetsledere som har overtatt et BRCGS-system eller som ønsker å forenkle og videreutvikle systemet.
Kursinnhold
- Program for utvikling av kvalitet og trygg mat-kultur
- Grunnleggende BRCGS
- Krav til produksjonsmiljøet og personell
Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne
- Forstå grunnprinsippene/krav og hvordan møte disse i BRCGS Versjon 9
- Bygge mattrygghetskultur i bedriften
- Bruke standarden aktivt i det daglige
- Forstå BRCGS-revisjonsprosessen
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Ta kontakt for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com