JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Allergener

Allergener og allergenhåndtering

Matvareallergier har blitt en stor helserisiko i samfunnet. Selv om kun et fåtall av oss er allergiske, kan en allergisk reaksjon få store konsekvenser. Et allergen er et stoff (vanligvis proteiner) som kan fremkalle eller utløse allergi. Allergi er en immunrespons på disse allergenene, og immunresponsen kan gi utslag i alt fra milde symptomer (som går over etter kort tid) til alvorlig og noen ganger livstruende tilstander (for eksempel anafylatisk sjokk).

Bli med på dette webinaret og få en introduksjon om temaet allergener og hvorfor det er viktig å ha kontroll med allergener i produksjonsmiljø, storkjøkken og frembud av mat. Du vil få mulighet til å stille oppfølgingsspørsmål direkte til våre fagpersoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette webinaret holdes på norsk og på engelsk. 

Innhold

  • Introduksjon og lovverk
    • Hvorfor viktig å ha kontroll på allergener, hva kan skje når man mister kontrollen?
    • Forskjellige allergener i ulike land
  • Allergenanalyser
    • Ulike analysemuligheter av allergener
    • Hva kan Eurofins bistå med?
    • Verktøy og nyheter
  • Allergener som verifiserende tiltak - valideringsprosjekt
  • Oppsummering
  • Spørsmål og svar

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

 

Varighet

1 time 30 minutter, inkludert spørsmål og svar

 

 

Kontakt oss for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com