Praktisk informasjon og påmelding
Mattrygghetsskolen er et fleksibelt utdanningstilbud som gjør det enkelt for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere til arbeid med internopplæring, HACCP, risikokartlegging og IK-mat
Mattrygghetsskolen er en skreddersydd opplæring for kvalitetsmedarbeidere i næringsmiddelindustrien og består av tre moduler. Hver modul starter med en forberedende del, som kandidaten gjennomfører gjennom e-læringskurs. Hver modul består av to samlinger hvorav første samling gjennomføres på Teams. Siste samling gjennomføres som en fysisk samling hos Eurofins avd. Moss på Kambo, alternativt Oslo.
Hvert kull består av 20 deltagere. All undervisning er obligatorisk. I tillegg til deltagelse på samlinger, er det også krav om bestått e-læringskurs. I tillegg må det påberegnes individuelt arbeid mellom samlingene. Deltagerne må kunne beherske norsk godt - både muntlig og skriftlig, minimum tilsvarende nivå B2.
Påmelding
Mattrygghetsskolen, 3 moduler: Kr 49 990,-
Kursavgiften dekker kursmateriell og lunsj (fysiske samlinger).
Kostnader ifm. reising og/eller overnatting dekkes av den enkelte.
Inkludert i kursavgiften er ett års medlemskap i Eurofins Kvalitetsnettverk.
Påmeldingsfrist: 20. desember
PåmeldingKrav til bestått læringsløp:
- Obligatorisk oppmøte på digital og fysisk samling
- Gjennomført og bestått e-læringskurs
- Innleverte caseoppgaver i henhold til tidsfrister
Læringsmål
Mattrygghetsskolen er delt inn i tre moduler. Deltakerne vil opparbeide seg en omfattende kompetanse innen mattrygghet og kvalitetsledelse, og vil være rustet til å bidra til trygg matproduksjon og kvalitetsstyring.
Les mer om læringsmålKull 2 - Oppstart januar 2025
- Modul 1 - gjennomføres vår 2025
- Modul 2 - gjennomføres høst 2025
- Modul 3 - gjennomføres høst 2025
Kursprogram
Næringsmiddelbransjen har lenge etterlyst et program for å utdanne personell til ulike kvalitetsroller i industrien, nå er det her!
Last ned kursprogramKontakt
Tlf: +47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com