For kvalitetsmedarbeidere i hele verdikjeden
Mattrygghetsskolen er et fleksibelt utdanningstilbud som gjør det enkelt for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere til arbeid med internopplæring, HACCP, risikokartlegging og IK-mat. Deltakerne vil opparbeide seg en omfattende kompetanse innen mattrygghet og kvalitetsledelse, og vil være rustet til å bidra til trygg matproduksjon og kvalitetsstyring.
Et fleksibelt utdanningstilbud - tilpasset fulltidsansatte
Utdannelsen er delt inn i tre moduler og undervisningen består av består av e-læringskurs, digitale samlinger og fysiske samlinger, og er lagt opp til gjennomføring ved siden av full jobb. Hver modul starter med en forberedende del, som kandidaten gjennomfører gjennom e-læringskurs. I tillegg består hver modul av to samlinger hvorav første samling gjennomføres digitalt. Siste samling gjennomføres som en fysisk samling hos Eurofins avd. Moss på Kambo, alternativt sentralt i Oslo.
Krav til bestått læringsløp
- Obligatorisk oppmøte på digital og fysisk samling
- Gjennomført og bestått e-læringskurs
- Innleverte caseoppgaver i henhold til tidsfriste