Mattrygghetskolen
Skreddersydd for næringsmiddelindustrien
KULL 03 starter høsten 2025
Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, har Eurofins Food & Feed Testing AS lansert et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere.
Formål: Mattrygghetskolen utdanner personell innen mattrygghet, kvalitetskontroll, kvalitetssikring og kvalitetsledelse i næringsmiddelbransjen
Målgruppe: Programmet er for de som ønsker å utvikle seg innen kvalitetsarbeid og mattrygghet. Det er spesialutviklet for bedrifter som investerer i ansattes kompetanse med mål om å styrke virksomhetens mattrygghet. Tilbudet er spesielt rettet mot personer som er engasjert i å jobbe målrettet med forbedringer.
Innhold: Mattrygghetskolen er et dedikert tilbud for dem som ønsker å kontinuerlig utvikle seg innen kvalitetsarbeid og mattrygghet.
Passende stillinger: Kvalitetsmedarbeidere, -koordinatorer og -ledere (og tilsvarende stillinger) vil dra nytte av programmet. Mattrygghetskolen styrker virksomhetens mattrygghet gjennom fokus på kontinuerlig forbedring og kompetanseutvikling.
10% rabatt ved påmelding innen 23. mai
Påmelding for KULL 03, med oppstart høsten 2025, har åpnet.
Mattrygghetsskolen 10% rabatt: Kr. 44 991,-
Ordinær pris: kr. 49 990,-
Kursavgiften dekker kursmateriell og lunsj (fysiske samlinger). Kostnader ifm. reising og/eller overnatting dekkes av den enkelte.
Kun 20 plasser!
PåmeldingSkreddersydd for næringsmiddelindustrien
Årlig ansettes det over 400 personer til ulike kvalitetsstillinger og -roller i næringsmiddelindustrien. Mange av disse er virksomhetens egne ansatte som kun får intern opplæring. Mattrygghetsskolen er Norges første eksterne utdanningstilbud - skreddersydd for å kunne kvalifisere kandidater til stillinger innen kvalitetsarbeid uten ressurskrevende og omfattende internopplæring. Utdannelsen gir et solid fundament for å utvikle virksomhetens kvalitetsarbeid.
Det vil være et stort fortrinn å ha vitnemål fra Mattrygghetsskolen på din CV!
Kursprogram
Næringsmiddelbransjen har lenge etterlyst et program for å utdanne personell til ulike kvalitetsroller i industrien, nå er det her! Les mer ved å laste ned kursprogrammet.
Last ned kursprogramHer kan du lese mer om læreplan og undervisning.
En helhetlig tilnærming
Mattrygghetsskolen er delt inn i tre moduler. Deltakerne vil opparbeide seg en omfattende kompetanse innen mattrygghet og kvalitetsledelse, og være rustet til å bidra til trygg matproduksjon og kvalitetsstyring.
Modul 1 «Kvalitetskontroll» omhandler teoretisk og praktisk opplæring i HACCP og trygg-mat relaterte temaer, samt grundig innføring i aktuelle kvalitetskontroller.
Modul 2 «Kvalitetssikring» tar for seg de vanligste standardene for kvalitet og matsikkerhet. Deltagerne vil få kunnskap og konkrete verktøy for etablering og videreutvikling av kvalitetssystemer i tråd med eksterne og interne krav.
Modul 3 «Kvalitetsledelse» gir deltagerne god forståelse for hva som inngår i rollen som kvalitetsleder. I dette inngår å utvikle policyer, sette ulike kvalitetsmål og gjennomføre tiltak for å nå målene. Deltagerne vil også lære om analyse av rotårsaker og granskning av hendelser. I tillegg vil deltakerne vil få opplæring og trenes i ledelse av kvalitetsavdelingen.
Kontakt
Tlf: +47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com