E-læring: Introduksjon til prøvetaking
Kurset dekker grunnleggende behov for kompetanse innen prøvetaking.
- Hva er representativt prøveuttak og hva er hensikten?
- Hvordan utføre miljø- og renholdsprøver?
Dokumentert opplæring
Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.
Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen.
Læringsmål
Kurset dekker grunnleggende behov for kompetanse innen prøvetaking.
- Hva er representativt prøveuttak og hva er hensikten?
- Hvordan utføre miljø- og renholdsprøver?
Målgruppe
Kurset passer for alle som utfører prøveuttak, utvikler virksomhetens prøvetakingsplaner eller er ressursperson i virksomhetens HACCP-team.
Kurset krever ingen forkunnskaper.
PåmeldingInnhold
Modul 1 – Introduksjon til prøvetaking
Modul 2 – Hensikten med prøvetaking
Modul 3 – Hygienisk prøveuttak
Modul 4 – Representativt prøveuttak
Modul 5 – Miljø- og renholdsprøver
Modul 6 – Vannprøver
Eksamen
Varighet: Ca. 30 minutter
Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com