JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> Prøvetaking

E-læring: Introduksjon til prøvetaking

Kurset dekker grunnleggende behov for kompetanse innen prøvetaking.

  • Hva er representativt prøveuttak og hva er hensikten?
  • Hvordan utføre miljø- og renholdsprøver?

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

Introduksjon til prøvetaking

Læringsmål

Kurset dekker grunnleggende behov for kompetanse innen prøvetaking.

  • Hva er representativt prøveuttak og hva er hensikten?
  • Hvordan utføre miljø- og renholdsprøver?

Målgruppe

Kurset passer for alle som utfører prøveuttak, utvikler virksomhetens prøvetakingsplaner eller er ressursperson i virksomhetens HACCP-team.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Påmelding

Innhold

Modul 1 – Introduksjon til prøvetaking

Modul 2 – Hensikten med prøvetaking

Modul 3 – Hygienisk prøveuttak

Modul 4 – Representativt prøveuttak

Modul 5 – Miljø- og renholdsprøver

Modul 6 – Vannprøver

Eksamen

Varighet: Ca. 30 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com