JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> Næringsmiddelfarer

E-læring: Næringsmiddelfarer (risikofaktorer)

Næringsmiddelfarer gir grunnleggende kompetanse innen de fire farekategoriene i HACCP.

  • Hva er næringsmiddelfarer? Og hvilke kategorierer deler vi de inn i?
  • Hvorfor skal man ha fokus på næringsmiddelfarer?

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

Næringsmiddelfarer

Læringsmål

Etter gjennomført kurs vil deltageren ha kjennskap til de fire farekategoriene: biologisk, kjemisk, fysisk og allergen fare. Deltager blir presentert for eksempler og bevisstgjøres på hvilke farer man kan ha i næringsmiddelproduksjon.

Målgruppe

Kurset passer for alle som jobber i næringsmiddelindustrien, og spesielt for deg som er en del av HACCP-teamet, samt linjeledere, kvalitetspersonell, produksjonsmedarbeidere og bedriftsledere med ansvar for mattrygghet.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

PÅMELDING

Innhold

Modul 1 – Næringsmiddelfarer

Modul 2 – Biologiske farer

Modul 3 – Kjemiske farer

Modul 4 – Fysiske farer

Modul 5 – Allergener

Eksamen

Varighet: Ca. 30 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com