E-læring: Næringsmiddelfarer (risikofaktorer)
Næringsmiddelfarer gir grunnleggende kompetanse innen de fire farekategoriene i HACCP.
- Hva er næringsmiddelfarer? Og hvilke kategorierer deler vi de inn i?
- Hvorfor skal man ha fokus på næringsmiddelfarer?
Dokumentert opplæring
Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.
Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen.
Læringsmål
Etter gjennomført kurs vil deltageren ha kjennskap til de fire farekategoriene: biologisk, kjemisk, fysisk og allergen fare. Deltager blir presentert for eksempler og bevisstgjøres på hvilke farer man kan ha i næringsmiddelproduksjon.
Målgruppe
Kurset passer for alle som jobber i næringsmiddelindustrien, og spesielt for deg som er en del av HACCP-teamet, samt linjeledere, kvalitetspersonell, produksjonsmedarbeidere og bedriftsledere med ansvar for mattrygghet.
Kurset krever ingen forkunnskaper.
PÅMELDINGInnhold
Modul 1 – Næringsmiddelfarer
Modul 2 – Biologiske farer
Modul 3 – Kjemiske farer
Modul 4 – Fysiske farer
Modul 5 – Allergener
Eksamen
Varighet: Ca. 30 minutter
Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com