E-læring: Introduksjon til IK-mat
Introduksjon til internkontroll (IK-mat) vil gi alle ansatte nødvendig kunnskap om viktigheten av IK-mat.
- Kjenner du bedriftens kvalitetssystem?
- Vet du hvordan dette verktøyet skal benyttes?
Dokumentert opplæring
Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.
Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen.
Læringsmål
Etter gjennomført kurs vil deltageren ha en solid teoretisk plattform om IK-mat. Deltageren vil forstå viktigheten av et kvalitetssystem for å sikre trygg håndtering av mat. Kurset vil gi en innføring i dokumentasjon, kontrollrutiner og håndtering av avvik.
Målgruppe
Kurset passer for alle ansatte som håndterer mat i ett eller flere ledd i matproduksjonen.
Kurset krever ingen forkunnskaper.
PåmeldingInnhold
Modul 1 – Om IK-mat
Modul 2 – Krav til internkontrollsystemet (9 krav)
Modul 3 – Grunnforutsetninger
Modul 4 – Farer
Modul 5 – Fareanalyse/HACCP
Eksamen
Varighet: Ca. 30 minutter
Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com