JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> Hygiene og trygg matproduksjon

E-læring: Hygiene og trygg matproduksjon

Hygiene og trygg matproduksjon, gir en grundig gjennomgang av grunnforutsetningene som kreves for å sikre trygg mat i bedriften. 

  • Hva er grunnforutsetninger og hvorfor er det så viktig for å sikre trygg mat?
  • Hva er ren og uren sone, og hvordan kan hygiene påvirke mattryggheten?

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

Hygiene og trygg matproduksjon

Læringsmål

Etter gjennomført kurs vil deltageren ha god forståelse av grunnforutsetninger og hvilken risiko de innebærer. Deltageren vil ha teoretisk og praktisk kunnskap om hygiene og vite hvordan man skal håndtere mat for å sikre trygg matproduksjon. Kurset vil også gi deltagerne kunnskap til å forstå bedriftens risikofaktorer.

Målgruppe

Kurset passer for alle ansatte som håndterer mat i ett eller flere ledd i matproduksjonen.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Påmelding

Innhold

Modul 1 – Hva er hygiene og mattrygghet?

Modul 2 – Internkontroll og HACCP

Modul 3 – Farer

Modul 4 – Grunnforutsetninger

Modul 5 – Temperaturkontroll

Modul 6 – Opplæring

Modul 7 - Produksjonshygiene

Modul 8 - Personlig hygiene

Modul 9 - Utstyr, bygg og skadedyr

Modul 10 - Kvalitets- og sporingsrutiner

Eksamen

Varighet: Ca. 30 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com