E-læring: Hygiene og trygg matproduksjon
Hygiene og trygg matproduksjon, gir en grundig gjennomgang av grunnforutsetningene som kreves for å sikre trygg mat i bedriften.
- Hva er grunnforutsetninger og hvorfor er det så viktig for å sikre trygg mat?
- Hva er ren og uren sone, og hvordan kan hygiene påvirke mattryggheten?
Dokumentert opplæring
Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.
Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen.
Læringsmål
Etter gjennomført kurs vil deltageren ha god forståelse av grunnforutsetninger og hvilken risiko de innebærer. Deltageren vil ha teoretisk og praktisk kunnskap om hygiene og vite hvordan man skal håndtere mat for å sikre trygg matproduksjon. Kurset vil også gi deltagerne kunnskap til å forstå bedriftens risikofaktorer.
Målgruppe
Kurset passer for alle ansatte som håndterer mat i ett eller flere ledd i matproduksjonen.
Kurset krever ingen forkunnskaper.
PåmeldingInnhold
Modul 1 – Hva er hygiene og mattrygghet?
Modul 2 – Internkontroll og HACCP
Modul 3 – Farer
Modul 4 – Grunnforutsetninger
Modul 5 – Temperaturkontroll
Modul 6 – Opplæring
Modul 7 - Produksjonshygiene
Modul 8 - Personlig hygiene
Modul 9 - Utstyr, bygg og skadedyr
Modul 10 - Kvalitets- og sporingsrutiner
Eksamen
Varighet: Ca. 30 minutter
Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com