JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> HACCP videregående

E-læring: HACCP i dybden

HACCP i dybden

Få dypere innsikt i HACCP og fareanalyse. HACCP i dybden gir konkrete verktøy for å utføre fareanalyse og sette opp et flytskjema.

Inkludert i kurset er maler og verktøy for å utføre en fareanalyse.

Læringsmål

Etter gjennomført kurs vil deltageren ha en dypere innsikt i HACCP og dens syv prinsipper. Deltageren vil ha inngående kunnskap og få konkrete verktøy for å kartlegge bedriftens farer, sette opp et flytskjema og utføre fareanalyse.

Målgruppe

Kurset er tilpasset ansatte som skal inngå i et HACCP-team og ansatte som skal utføre fareanalyse.

E-læringskurset HACCP for alle anbefales gjennomført før oppstart.

Påmelding

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

Innhold

Modul 1 – Hvorfor HACCP

Modul 2 – Forberedelser til HACCP

Modul 3 – #1: Fareanalyse og kontrolltiltak

Modul 4 – #2: Identifisering av kritisk styringspunkt

Modul 5 – #3 Fastsette kritiske grenser

Modul 6 – #4: Overvåkning av kritiske grenser

Modul 7 - #5: Korrigerende tiltak

Modul 8 - #6: Validering og verifisering

Modul 9 - #7: Dokumentasjon

Eksamen

Varighet: Ca. 50 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com