E-læring: HACCP for alle
HACCP for alle gir grunnleggende kompetanse innen HACCP. Kurset legger vekt på hvordan man kan bruke HACCP som verktøy for å identifisere og kontrollere farer i produksjonen.
- Hva er HACCP og hvorfor er det så viktig for å sikre trygg mat?
- Kjenner du bedriftens fareanalyse?
Dokumentert opplæring
Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.
Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen.
Læringsmål
Etter gjennomført kurs vil deltageren ha grunnleggende kunnskap om de syv HACCP-prinsippene og ha nødvendig kunnskap for å starte arbeidet med bedriftens fareanalyse.
Målgruppe
Kurset passer for alle som jobber innen næringsmiddelindustrien.
Kurset krever ingen forkunnskaper.
PåmeldingInnhold
Modul 1 – Hva er HACCP?
Modul 2 – Grunnforutsetninger
Modul 3 – De syv HACCP-prinsippene
Modul 4 – Prinsipp 1 - Identifisere mulige farer
Modul 5 – Prinsipp 2-7 i HACCP-analysen
Modul 6 – Hjelpemidler til HACCP-analysen
Eksamen
Varighet: Ca. 30 minutter
Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com