JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> HACCP

E-læring: HACCP for alle

HACCP for alle gir grunnleggende kompetanse innen HACCP. Kurset legger vekt på hvordan man kan bruke HACCP som verktøy for å identifisere og kontrollere farer i produksjonen. 

  • Hva er HACCP og hvorfor er det så viktig for å sikre trygg mat?
  • Kjenner du bedriftens fareanalyse?

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

HACCP for alle

Læringsmål

Etter gjennomført kurs vil deltageren ha grunnleggende kunnskap om de syv HACCP-prinsippene og ha nødvendig kunnskap for å starte arbeidet med bedriftens fareanalyse. 

Målgruppe

Kurset passer for alle som jobber innen næringsmiddelindustrien.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Påmelding

Innhold

Modul 1 – Hva er HACCP?

Modul 2 – Grunnforutsetninger

Modul 3 – De syv HACCP-prinsippene

Modul 4 – Prinsipp 1 - Identifisere mulige farer

Modul 5 – Prinsipp 2-7 i HACCP-analysen

Modul 6 – Hjelpemidler til HACCP-analysen

Eksamen

Varighet: Ca. 30 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com