.
Hjem
Søk
Våre tjenester
Kurs
Kontakt oss
Meny
Hjem
Om oss
Visjon, mål og verdier
Kvalitet
Bærekraft
Åpenhetsloven
Personvern og generelle betingelser
Reklamasjon
Våre tjenester
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Aerobe mikroorganismer
Bacillus cereus
Campylobacter
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
E. coli - STEC
Hepatitt A
Listeria
Listeria monocytogenes
Listeria belastning
Listeria-analyse
Mikrobiologisk stammebank
PathoTrace
Luftkvalitetsmåling
Matbåren sykdom
Melkesyrebakterier
Mikrobiologisk stammebank (1)
Salmonella
Trikiner
Kjemiske analyser
Alkaloider
Akrylamid
Allergener
Kryssallergi
Analyser
Merking av allergener
Merkepliktige allergener
Allergenvalidering og verifisering
ATPase-analyser
Bestråling
Dioksiner
Etylenoksid
Farlige stoffer i grillmat
Fettanalyser
Oksidasjonsanalyser
Fettsyrer
Totalfett
Fosfolipider
Frie fettsyrer
Steroler
GMO
GMP+
Karbohydrater
Klorpyrifos
Kontaminanter
Matkontaktmaterialer
Migrasjonsanalyser
Samsvarserklæringer
Lovgivning
MCPD og Glycidol i fett og oljer
Mikroplast
Miljøgifter
Mykotoksiner
Naturlige forurensninger
NIAS
Nitrat, Nitritt og Nitrosaminer i mat
Næringsdeklarasjon
Produktmerking
PFAS - kontaminanter i vann og næringsmiddel
PFAS - Q&A
PAH - Polyaromatiske hydrokarboner
Plantevernmidler
Prosesskontaminanter
Radioaktivitet
Stivelse
Tilsetningsstoffer
Tungmetaller
Arsen
Vitaminer
Genetiske
Mikrobiomanalyse Artsbestemmelse
Helgenomsekvensering
SLP/ PT & CRM
Sensorikk
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Fett og farge – viktige fettsyrer
Fett og farge - metode
Fiskefôr
Matfisk
PRV på gjellevev
Hurtiganalyser - NIR
Sensorisk vurdering av fisk og sjømat
Skalldyr
Smoltifisering - ATPase analyser
Tang og tare
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Samlinger
Påmelding
Kvalitetsnettverkets regler og målsetning
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Påmelding Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Log-in: Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Mattrygghetsskolen
Kurs
Nyheter
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT & CRM
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
Om oss
Visjon, mål og verdier
Kvalitet
Bærekraft
Åpenhetsloven
Personvern og generelle betingelser
Reklamasjon
Våre tjenester
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Kjemiske analyser
Genetiske
SLP/ PT & CRM
Sensorikk
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Mattrygghetsskolen
Kurs
Nyheter
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT & CRM
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
Eurofins Norge
>>
Food & Feed Testing
>>
Analyser
>>
SLP/ PT & CRM
>>
Sertifiserte referansematerialer (CRM)
>> Certificates
SLP/ PT & CRM
>>
Sertifiserte referansematerialer (CRM)
>> Certificates
CRM Certificates
Søke Søke >>
More about CRM
Les mer om CRM
Download valid CRM certificates:
MV0029: Universal control
Batch: RM5781 (exp. 20.04.25)
Batch: RM5818 (exp. 06.03.25)
FM0046: Pathogen Control
Batch: RM5384 (exp. 23.03.25)
FM0030: Hygiene control
Batch: RM5638 (exp. 26.02.25)
FM0031: Gram Positive Control
Batch: RM5197 (exp. 26.02.24)
MV0037: Legionella Control
Batch: RM5795 (exp. 21.04.25)
How to prepare CRM samples
Preparation of CRM samples in vial format
Download instruction:
Preparation of CRM Samples in vial format
Preparation of CRM samples in powder format
Download instruction:
Preparation Of CRM Samples In Powder Format